ΕξελίξειςΠολιτική

Λ.Ράζου: «Καμία ανοχή στον φασισμό της Χ.Α.»

po-razou-platia 1Συγκέντρωση- ομιλία από την  Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η συγκέντρωση είχε ως κεντρικό θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κομουνιστικού Κόμματος πάνω σε αυτές και είχε σημαντική συμμετοχή.DSCN6616

Η «Πρόταση διεξόδου» από την όλη κατάσταση, κατατέθηκε μέσω της ομιλίας της κας. Λουίζας Ράζου, μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Εν μέσω άλλων η κα. Ράζου τόνισε στην ομιλία της πως ο δρόμος του Κ.Κ.Ε είναι δρόμος σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των μονοπωλίων και με το σύνολο της αστικής τάξης στη χώρα μας και είναι ο δρόμος που θα σχεδιάσει κεντρικά την οικονομία που θα αξιοποιήσει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος αυτών που παράγουν τον πλούτο και όχι προς όφελος αυτών που τον αρπάζουν. «Θέτουμε μπροστά στον λαό, σαν κόμμα, αυτή τη λύση για να την υιοθετήσει και να την υποστηρίξει με την αγωνιστική του στάση. Να αξιοποιήσει την πείρα του από αυτή τη κρίση που ήρθε μετά την υπέρμετρη ανάπτυξη του καπιταλισμού στη χώρα».

po-razou-platia 3

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της καπιταλιστικής κρίσης, που καταστρέφει τις παραγωγικές δυνάμεις. Η αντιμετώπισή της δεν γίνεται με το να βάλουν δυο τρεις από δαύτους στη φυλακή για να αφήσουν ανεμπόδιστο το σύστημα να συνεχίσει να καταληστεύει και να κλέβει τον ιδρώτα των εργαζομένων. Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται, ανατρέπεται», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η κα. Ράζου.

po-razou-platia 2

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν από λίγες μέρες στην κατάθεση στεφάνων στη πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου: «Δεν πρέπει να δείξουμε καμία ανοχή στο φασισμό. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ο φασισμός, όπως τον αντιμετώπισαν τα μέλη του Κ.Κ.Ε της πόλης του Αγρινίου, πριν από κάποιες μέρες στην κατάθεση στεφάνων για τη γενοκτονία των Ποντίων», τόνισε η κεντρική ομιλήτρια.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε κατά την έναρξη της συγκέντρωσης η κα.Πένη Τριάντη, τοπικο στέλεχος του Κ.Κ.Ε.

DSCN6612

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button