Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μίλησε στους μαθητέςτου 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου μίλησε διαδικτυακά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ο Ευρωβουλευτής και ιατρός μίλησε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για θέματα που αφορούν τη διαφορετικότητα και τη στάση απέναντι στην αναπηρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου:

Την Τετάρτη 22/01/2020 η εκπαιδευτική κοινότητα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο χώρο του Σχολείου τον κ. Στυλιανό Κυμπουρόπουλο διαδικτυακά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί συνομίλησαν με τον άνθρωπο, τον επιστήμονα ιατρό για θέματα που αφορούν τη διαφορετικότητα και τη στάση απέναντι στην αναπηρία.

Στο πλαίσιο του ανοιχτού σχολείου η επαφή με ανθρώπους των γραμμάτων και των επιστημών , ανοίγει παράθυρα στον κόσμο , στη σκέψη , στον τρόπο ζωής για τα παιδιά μας.

Η ορθή χρήση των ΤΠΕ δείχνει στους μαθητές ότι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας μπορεί να μας ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα της μικρής μας πόλης.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος δέχθηκε κι απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών και μαθητριών μας δείχνοντάς τους ότι η αναπηρία είναι μια κατάσταση που μπορεί να δυσκολεύει τον άνθρωπο αλλά τελικά δεν τον εμποδίζει στην επίτευξη των στόχων , στην κατάκτηση της ευτυχίας.

Επειδή στο όνειρο δεν υπάρχει όριο…

Τον ευχαριστούμε πολύ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Οι μαθητές/τριες του 16ου Δ.Σ. Αγρινίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button