Γεγονότα

Κύμα καταλήψεων στα σχολεία, συγκέντρωση στην πλ. Δημάδη για τον Αλ. Γρηγορόπουλο

geg-poreia-mathites-2011Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μαθητική συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη , ενώ από το πρωί σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής του Αγρινίου μαθητές έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις.

Συγκεκριμένα υπό κατάληψη τελούν : το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου, το 2ο και το 5ο Γυμνασιο Αγρινίου, το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ του Αγρινίου, το Γυμνάσιο Βόνιτσας, το ΓΕΛ Παραβόλας, το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου, το Γυμνάσιο Παραβόλας, το ΓΕΛ Κατούνας, το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, το Γυμνάσιο Νεάπολης, το ΕΠΑΛ στο Καινούργιο, καθώς επίσης και τα Γυμνάσια Νεοχωρίου και Παλαίρου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι διευθυντές των κατά τόπους σχολικών μονάδων. O αριθμός των καταλήψεων πάντως αναμένεται να είναι  μεγαλύτερος αφού πολλοί διευθυντές δεν ενημέρωσαν την Δευτεροβάθμια.

geg-grigoropoulos-2013-1Στο Αγρίνιο σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μαθητική συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη και  αναμένεται να ξεκινήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων με διακριτική παρουσία αστυνομικών σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button