Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 24ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή διεξαγωγή 24ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά:

ΑΡΘΡΟ (1)

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,  για το Σάββατο 16/06/2018 κατά τις ώρες 18.30΄ έως 20.30΄, κατά την διεξαγωγή του 24ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου στην Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου Ν. Αιτ/νίας, με αφετηρία και τερματισμό   το γήπεδο της Τ.Κ. Ελαιοφύτου :

α)Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού, από την χ/θ 2+900 (κόμβος Τριαντέικων) έως την χ/θ 7+500 (συμβολή αυτής με ανώνυμη δημοτική οδό προς Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου), με ταυτόχρονη εκτροπή αυτής στην Ε.Ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων, μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού της Τ.Κ. Σπολάιτας  προς την γέφυρα Αχελώου

β) Την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Τριαντέικων – Ελαιοφύτου από Κόμβο Τριαντέικων έως γήπεδο Ελαιοφύτου και της διεξαγωγής αυτής μέσω παράπλευρων ανωνύμων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)

Το χρονικό διάστημα, της  παραπάνω κυκλοφοριακής  ρύθμισης, δύναται να παραταθεί  ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 18.30΄ ώρα της 16/06/2018.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close