Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφόρησε το έβδομο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

epi-2oepal-agriniou

Το έβδομο φύλλο της ετήσιας έκδοσης της σχολικής εφημερίδας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου με τίτλο “Μαθητοτυπία” βγήκε στην κυκλοφορία με ενδιαφέροντα άρθρα μαθητών και καθηγητών του σχολείου.

Η νέα αυτή έκδοση της «Μαθητοτυπίας» περιλαμβάνει εκτενή άρθρα αφιερωμένα στα άτομα με αναπηρίες, μέσα από τα οποία υποστηρίζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.

Ξεκινώντας από το κεντρικό άρθρο, «Μοιραστείτε τις ομοιότητές μας, επευφημήστε τις διαφορές μας», συνεχίζει με την ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και τα «Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ».

Οι νεαροί δημοσιογράφοι κατάφεραν φέτος να πάρουν αποκλειστικές συνεντεύξεις από δύο πολύ αξιόλογους ανθρώπους του πνεύματος, την πολυγραφότατη συγγραφέα κυρία Ελένη Πριοβόλου και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Νίκο Καραγεώργο. Γίνεται, επίσης, διεξοδική αναφορά στις επαγγελματικές προοπτικές των ειδικοτήτων του σχολείου, σε θέματα τεχνολογίας και ρομποτικής με την παρουσίαση του ρομποτικού αναπηρικού αμαξιδίου που κατασκεύασε η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ, ενώ το «σαλόνι» του τεύχους ξεναγεί στα ιστορικά κτίρια της πόλης του Αγρινίου. Τέλος, οι μαθητές «Μιλάνε για ό,τι αγαπάνε» και κάνουν μια αναδρομή στις πολυπληθείς εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Το συντονισμό της ομάδας των μαθητών και τη συντακτική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Αικατερίνη Ζέικου (ΠΕ06) και Αγγελική Παππά (ΠΕ02), οι οποίες με ζήλο και μεράκι διεκπεραίωσαν τη δράση.

Θα τη βρείτε στο σύνδεσμο:
https://issuu.com/367160/docs/_._.7_2o_epal_sxolikh_martios_2018_4c328fd389f46c

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button