Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα των μαθητών του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (φωτο)

efimerida-21o-dimotiko (1)
Το πρώτο φύλλο της μαθητικής τους εφημερίδας με τίτλο “Τα δυνατά μολύβια” εξέδωσαν οι μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Όπως αναφέρει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στόχος είναι τα παιδιά να εκφραστούν, να προβληματιστούν, να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

efimerida-21o-dimotiko (2)

Το 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για πρώτη φορά δημιουργεί εφημερίδα με πρωταγωνιστές τα παιδιά, με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στόχος μας είναι να παρακινηθούν τα παιδιά, να αυτενεργήσουν και να αυτοσχεδιάσουν. Να ικανοποιηθούν από τη συμμετοχή στη σχολική πράξη, να καλλιεργήσουν την επικοινωνία, δεξιότητες αναζήτησης και εύρεσης πληροφοριών. Να εκφραστούν, να προβληματιστούν, να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

efimerida-21o-dimotiko (3)

Όλους εσάς που θα συμπορευτείτε μαζί μας, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε που θα μας κρατάτε ζωντανούς, θα μας κάνετε καλύτερους και θα σας έχουμε στο πλευρό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δ/ντη του Σχολείου μας, καθώς επίσης και στους εκπαιδευτικούς, που στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη δημιουργία της εφημερίδας.

efimerida-21o-dimotiko (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button