Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου

epi-kykloforiakes-rythmiseis

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης Τ1, Τ2 και Τ3, όπως και των αντίστοιχων οδικών τμημάτων στην χ/θ 6+000 θα εφαρμοστούν στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου, όπως αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων περί την χ/θ 6+000 της υφιστάμενης Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, όπου τέμνεται με το υπό κατασκευή τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου ( χ/θ 6+600), λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πασάλων θεμελίωσης του τοιχίου Π3.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 10/04/2018 έως και 20/04/2018, από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας « ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Τ.Ε.Β.Ε. “ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.”, αναμένεται να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η απόφαση έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 20 Απριλίου 2018.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button