Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου "Άγιος Αρτέμιος"

spo-laikos-agonas-agios-artemios (9)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:

Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των οδών: Κυριαζή, Επισκοπής, της Επ. Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου ( στο τμήμα αυτής από την οδό Θράκης έως την Δ.Κ. Δοκιμίου), Πλατεία Δοκιμίου, ανώνυμες οδούς Δ.Κ. Δοκιμίου, Παράπλευρη οδό αρδευτικής διώρυγας προς ‘Λεύκα΄, οικισμός Βελούχι και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 17.00΄ έως 19.30΄ ώρα της 28/04/2018, για την ασφαλή διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 8 χλμ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 17.00.

Οι παραβάτες της, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ η λήψη επιβαλλόμενων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button