Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη για την 4η Ποδηλατοβόλτα Αμφιλοχίας

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας για την επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ασφαλή διεξαγωγή της 4ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας.

Η απόφαση του κ. Δημήτρη Γαλαζούλα, προβλέπει:


ΑΡΘΡΟ (1)
Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της 4ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, συνολικής απόστασης 10 χλμ., η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/07/2023 με ώρα εκκίνησης την 18.30΄ ώρα από τον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας:
α. Την προσωρινή ακινητοποίηση των οχημάτων στον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας και του Κόμβου Αμφιλοχίας,
β. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από το 108ο χλμ. (κόμβος Αμφιλοχίας) έως το 113ο χλμ. (Θέση «Αγγέλω») της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 18.30΄ ώρα έως την 20.00΄ ώρα της 12/07/2023 και
γ. Την εκτροπή όλων των κυκλοφορούντων οχημάτων, τόσο μέσω της δημοτικής οδού Θεοδώρου Χαβίνη της Δ.Κ. Αμφιλοχίας, όσο και μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα.

ΑΡΘΡΟ (2)
Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης ορίζεται η 18.30΄ ώρα της Τετάρτης 12/07/2023.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button