ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τους αγώνες Παναιτωλικού και Χ. Τρικούπη στο Αγρίνιο

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι αποφάσεις του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Γαλαζούλα, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο ΔΑΚ Αγρινίου και στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων του Χ. Τρικούπη στο μπάσκετ και του Παναιτωλικού στο ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, στο γήπεδο του Παναιτωλικού η απόφαση προβλέπει:

ΑΡΘΡΟ (1)
1. Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 11.00΄ έως 18.00΄ ώρα της 03/01/2021, στις ενταύθα δημοτικές οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης, έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Ι. Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και
2. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω δημοτικές οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 12.00΄ έως 18.00΄ ώρα της 03/01/2021, για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 11.00΄ ώρα έως την 18.00΄ ώρα της 03/01/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Η απόφαση για τον αγώνα του Τρικούπη με τον Προμηθέα Πατρών στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή στις 17:00, προβλέπει:

ΑΡΘΡΟ (1)
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων, από 14.30΄ ώρα έως 20.00΄ ώρα της Κυριακής 03/01/2021, στο τμήμα της δημοτικής οδού Λεωφόρος Παντελή ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ (πρώην Εθνικού Σταδίου), από την διασταύρωσή της με την δημοτική οδό Γεωργίου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (πρώην Ηπείρου), έως την διασταύρωση με ανώνυμη χωμάτινη οδό (έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»), για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος αγώνας καλαθοσφαίρισης. Η κίνηση των κυκλοφορούντων οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών και σύμφωνα με τις εντολές του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 14.30΄ ώρα έως την 20.00΄ ώρα της Κυριακής 03/01/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button