Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έργα στο Χαλίκι επί της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (φωτο)

Αντιπλημμυρικό έργο σε εξέλιξη και στη συνέχεια ασφαλτόστρωση

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη, έγινε γνωστό πως κατόπιν και της σχετικής απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν επί της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της θέσης Χαλίκι, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης και άρσης επικινδυνότητας του οδοστρώματος.

Των εργασιών αυτών, προηγείται αντιπλημμυρική παρέμβαση , που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, εξαιτίας μιας στενής γέφυρας που δεν επέτρεπε την ομαλή ροή των ομβρίων υδάτων. Σε περιόδους έντονης κακοκαιρίας, το ρέμα που περνά από το σημείο προκαλούσε πλημμυρικά φαινόμενα επί της εθνικης οδού. Η διατομή τώρα θα μεγαλώσει ώστε να νερά να μην “παγιδεύονται”.

Οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με την κυκλοφορία του δρόμου, με εφαρμογή της μερικής παρεμπόδισης κυκλοφορίας, με εναλλάξ αποκλεισμό και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 01 Οκτωβρίου 2020 έως και 30 Οκτωβρίου 2020.

Δείτε φωτο από τις εργασίες στο σημείο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button