Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Αγιος Αρτέμιος»

Ποιοι δρόμοι θα κλείνουν σταδιακά

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του 10ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2023.

Η απόφαση του κ. Δημήτρη Γαλαζούλα, προβλέπει:


ΑΡΘΡΟ (1)

Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών:  Μοίραρχου Σπ. Τόντου – ανώνυμη οδός  όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας – Δημάδη – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Ανδρέα Παναγοπούλου – Παπαστράτου – Ελ. Βενιζέλου – Ηρ. Πολυτεχνείου – Δαγκλή – Δεληγιώργη – Καλλέργη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, την Κυριακή 02/04/2023, από ώρα 10.45΄ έως ώρα 13.15΄, για την ασφαλή διεξαγωγή του 10ου Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 5 χλμ.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η παρούσα ισχύει την Κυριακή 02/04/2023 από ώρα 10.45΄ έως ώρα 13.15΄.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Άγιος Αρτέμιος Αγρίνιο αγώνας δρόμου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις