Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Καστράκι- Λουτρό- Σταθά λόγω εργασιών

Απόφαση «περί διακοπής της κυκλοφορίας επί της χ/θ 1+100 της Επαρχιακής Οδού (Νο 37) Καστράκι- Λουτρό- Σταθά – Όρια Νομού για λόγους ασφαλείας» του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία  οχημάτων και εργαζομένων, αποφασίστηκε:


ΑΡΘΡΟ (1)

  1. Η ολική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην χ/θ 1+100 της Επαρχιακής Οδού Νο 37) Καστράκι – Λουτρό – Σταθά – Όρια Νομού λόγω κατεπείγουσων εργασιών καθαίρεσης και ολικής ανακατασκευής του δρόμου στο ανωτέρω σημείο.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Λουτρό – Φτελιά – Άνω Σταθά, όπως αυτή θα υποδεικνύεται από τις τοποθετηθείσες με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας, πληροφοριακές πινακίδες και ορίζονται στην ανωτέρω (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη.
  3. Ανωτέρω ρυθμίσεις θα ισχύουν καθ όλο το 24ωρο κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 15/03/2022 έως και την Τρίτη 05/04/2022.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, η οποία θα ισχύει καθ’ όλο το 24ωρο, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η παρούσα απόφαση ισχύει από την Τρίτη 15/03/2022 και ύστερα από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης και λήγει την Τρίτη 05/04/2022.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού, κατά λόγο τοπικής αρμοδιότητας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button