Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Αγρινίου-Θέρμου για εθελοντική περιβαλλοντική δράση

epi-kykloforiakes-rythmiseis

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην 5+000 χ/θ της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου, για την διεξαγωγή της εθελοντικής δράσης «Καθαρίζω τον τόπο μου, προστατεύω την Τριχωνίδα» έλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη διεξαγωγή της εθελοντικής δράσης και στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε  η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, στο τμήμα της Ε.Ο Αγρινίου – Θέρμου από την χ/θ 5+000 ( θέση ‘’Πήνα’’) και σε μήκος 1.500 μέτρων, κατά τις ώρες 11.00΄ έως 13.00΄

της 9/10/2016, λόγω διεξαγωγής της εθελοντικής δράσης ‘’Καθαρίζω τον τόπο μου, προστατεύω την Τριχωνίδα’’, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής/Δήμου Αγρινίου και σε συνεργασία με την Δ.Κ. Καινουργίου Δήμου Αγρινίου.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περφέρειας Δυτικής Ελλάδος,να  ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η

προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου της περιοχής διεξαγωγής της εν θέματι εκδήλωσης, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 5 σχετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button