Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας

epi-odos-ergaΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση – απόφαση που αφορά στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, για την υλοποίηση του έργου ‘’Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτωλ/νίας’’.

Αναλυτικά αποφασίζεται:

ΑΡΘΡΟ (1)
Η  εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (επισκευής στηθαίων ασφαλείας), σύμφωνα με την μελέτη εργοταξιακής σήμανσης των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 3/1/2017 έως 10/1/2017, στις κατωτέρω χ/θ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας:

Χ/Θ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

4+400 ΕΠΙΣΚΕΥΗ

5+500 ΕΠΙΣΚΕΥΗ

5+700 ΕΠΙΣΚΕΥΗ

6+000ΕΠΙΣΚΕΥΗ

6+300ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Μετά το πέρας των εργασιών θα γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος.

ΑΡΘΡΟ (2)
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. ΑΡΘΡΟ (4) Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button