Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κόμβους της Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων για αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών

Απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημητρίου Γαλαζούλα, «περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε κόμβους της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση εργασιών εργασιών αναβάθμισης και αντικατάστασης φωτεινών σηματοδοτών» δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία  οχημάτων και εργαζομένων αποφασίστηκε:

ΑΡΘΡΟ (1)

  1. Η  επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των κυκλοφορούντων οχημάτων, καθώς και τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος, στους κάτωθι κόμβους της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση εργασιών αναβάθμισης και αντικατάστασης φωτεινών σηματοδοτών:

α. Ι.Κ. Προς ΜΠΟΥΚΑ & Αμφιλοχικό Άργος (Αμφιλοχία),

β. Ι.Κ. Οικισμού Στάνου (Αμφιλοχία),

γ. Διάβαση οικισμού Στάνου (Αμφιλοχία),

δ. Οδός Καλλέργη (Αγρίνιο) και

ε. Οδός Κυριαζή (Αγρίνιο).  

  1. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιούνται, κατά τις ώρες από 08.00΄ έως 17.00΄, για το χρονικό διάστημα από 07/07/2021 έως και 09/07/2021.
  2. Μετά το πέρας των εργασιών το ανωτέρω τμήμα θα αποκατασταθεί και θα δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΥΡ. ΗΛΕΚ. ΕΠΕ» ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η παρούσα απόφαση έχει ισχύ από την 08.00΄ ώρα της 07/07/2021, την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης και έως την 17.00΄ ώρα της 09/07/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου και το Α.Τ. Αμφιλοχίας, κατά τόπο αρμοδιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button