Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Δρόμου στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών Ξηρομέρου, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας Νίκου Νικολάου.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Παπαδάτου – Φυτειών, σε όλο το μήκος αυτής, με ταυτόχρονη εκτροπή της στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μέσω της Επαρχ. Οδού Φυτειών – Κουβαρά και της Επαρχ. Οδού Παπαδάτου – Αγ. Στεφάνου, κατά τις ώρες 18.15΄ – 20.45΄ της Κυριακής 04/08/2019, κατά την διεξαγωγή του 4ου αγώνα δρόμου στην Επαρχ. Οδό Παπαδάτου – Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία της Τ.Κ. Παπαδάτου.


Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.15 και λήξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων 20.45 της ίδιας ημέρας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button