Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 4η ποδηλατική διαδρομή Medcycletour στην Επ. Οδό Βόνιτσας – Αστακού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της 4ης ποδηλατικής διαδρομής του έργου Medcycletour, κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:

α. Τον περιορισμό των ορίων ταχύτητας και την προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας, στην Επαρχιακή Οδό Βόνιτσας – Αστακού και στο τμήμα αυτής, μεταξύ της Δ.Κ. Παλαίρου και της Τ.Κ. Μύτικα (από το 15ο χλμ. έως το 35ο χλμ.), όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την Κυριακή 13/10/2019 και από ώρες 10.00΄ έως 12.00΄.
β. H αθλητική εκδήλωση θα έχει ως αφετηρία την κεντρική Πλατεία της Τ.Κ. Παλαίρου (λιμάνι) και τερματισμό το λιμάνι της Τ.Κ. Μύτικα.

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την Κυριακή 13/10/2019 από 10.00΄ ώρα έως 12.00΄ ώρα.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρούσας ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button