Γεγονότα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην παράκαμψη του Αγρινίου (Ιόνια)

koi-ionia-nyxta

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στο πλαίσιο και της χθεσινής απόφασης για την διακοπή της κυκλοφορίας στην Παλιοβούνα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,  με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στην χ/θ 89+000 Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά), από το Σάββατο (9/5/2015) και ώρα 07.00΄ έως την Δευτέρα (11/5/2015) και ώρα 05.00΄ :

·       Απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων, μεικτού βάρους, έως 3,5 τόνων, με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο, στην ευρεία παράκαμψη Αγρινίου – Ιόνια Οδός, και εκτρέπεται η κίνηση τους στην Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων, μέσω Αγρινίου, όπου στην διασταύρωση Μακρυνείας χ/θ 58+000 Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων θα εκτρέπονται προς Αντίρριο μέσω  της  Επαρχ. Οδού Ζευγαρακίου – Γαβαλού – Κάτω Μακρυνού -γέφυρα Μπανιά – Ναυπάκτου- Αντιρρίου.

·       Η κυκλοφορία των οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων (λεωφορεία – φορτηγά), με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο, θα διεξάγεται από την χ/θ 89+000 Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά), κανονικά στην Ιόνια Οδό έως την 11+000 χ/θ Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (θέση Κλόκοβα), όπου η κυκλοφορία θα διακόπτεται και θα δίνεται εκ περιτροπής ανά δύο ώρες για τα εν λόγω οχήματα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαβάστε ΕΔΩ την χθεσιννή απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών στην Παλιοβούνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close