Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου και τον αγώνα "Άγιος Αρτέμιος"

koi-agios-xristoforos-litaneia-201614Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι αποφάσεις περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου, κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου, Αγίου Χριστοφόρου,  καθώς και για την ασφαλή διεξαγωγή 7ου  Λαϊκού αγώνα δρόμου “ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ”.

Αναλυτικά, αποφασίζεται για την Τρίτη 9/5/2017, ημέρα Εορτασμού του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου:

  1. Η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 14.00΄ μέχρι 21.00΄ώρα , καθώς και την σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 19.00΄ μέχρι την 21.00΄ ώρα , στις  ενταύθα οδούς: Αγίου Χριστοφόρου –  Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Προυσιωτίσσης – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου,  προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό , να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου.
  2. Η σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, στην ως άνω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, από ώρα 18.00΄ έως ώρα 21.00΄.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης  την 09/05/2017  και ώρα 14.00΄   .

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

spo-agiosartemios2016a

Επίσης αποφασίζονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την 6/5/2017, για την ασφαλή διεξαγωγή του 7ου  Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 8 χλμ :

Η σταδιακή διακοπή των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, επί των οδών Κυριαζή, Επισκοπής, της Επ. Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Θράκης έως την Δ.Κ. Δοκιμίου, Πλατεία Δοκιμίου, ανώνυμες οδούς Δ.Κ. Δοκιμίου, Παράπλευρη οδό αρδευτικής διώρυγας προς ‘Λεύκα΄, οικισμός Βελούχι και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 17.30΄  έως 19.45΄.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 06/05/2017 ώρα 17.30΄ .

    ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» . Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button