Δυτική ΕλλάδαΌλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Αγώνα Μνήμης την Κυριακή, στον Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, για την λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα Μνήμης στην Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, την Κυριακή 28/05/2023.

Η απόφαση προβλέπει:


ΑΡΘΡΟ (1)
Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου – Μακρυγιάννη – Εθνικής Αντιστάσεως – Ιωνίας – Αργυροκάστρου – Λέλας Καραγιάννη – Μ. Χώρας – Εθνικής Ανεξαρτησίας – Βοσπόρου – 28ης Οκτωβρίου – Μαγνησίας – Σμύρνης, από ώρα 18.50΄ έως και 20.30΄ ώρα της 28/05/2023, προκειμένου διεξαχθεί με ασφάλεια ο Αγώνας Μνήμης μήκους πέντε (5) χιλιόμετρων σε δημοτικές οδούς της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων για την Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 18.50΄ ώρα έως την 20.30΄ ώρα της Κυριακής 28/05/2023.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».
Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button