Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 9o λαϊκό αγώνα δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” στο Αγρίνιο

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν για την ασφαλή διεξαγωγή 9ου Λαϊκού αγώνα δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” στο Αγρίνιο την Κυριακή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημ. Παπαευθυμίου:


ΑΡΘΡΟ (1)
Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Κυριαζή, υπόγεια γέφυρα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Δημάδη, Χαρ. Τρικούπη, Πλ. Δημοκρατίας, Παπαστράτου, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, πλ. Χατζοπούλου, Δαγκλή, Μεσολογγίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 17.45΄ έως 19.15΄ ώρα της 14/04/2019, για την ασφαλή διεξαγωγή του 9ου Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 5 χλμ.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 14/04/2019 και ώρα 17.45΄.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθενται στο Τμ. Τροχαίας Αγρινίου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button