Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 4ο Agrinio Night Santa Run

Απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του 4ου Agrinio Night Santa Run την Πέμπτη 29/12, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Προβλέπει:


  1. Την σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, σε οδούς της πόλης του Αγρινίου, σε όλο το μήκος της διαδρομής, όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την 29/12/2022 και από ώρες 18.00΄ έως 20.15΄.

– H διαδρομή των 5 Km, θα έχει ως αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο:

«Μπαϊμπά Β. Παναγόπουλου Θεοτοκοπούλου Αγίου Χριστοφόρου Υψηλάντου Ι. Σταΐκου Σαλάκου ΚαζαντζηΤσικνιά- Πλατεία Ειρήνης Σκαλτσοδήμου Βλαχοπούλου- ΠρουσιωτίσσηςΚαζαντζάκη-  Ελ. Βενιζέλου- Ηρώων Πολυτεχνείου- πλατεία Χατζοπούλου- Δαγκλή- Μακρή- Γοργοποτάμου- Παναγοπούλου- Πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη»

– H διαδρομή του 1 Km, θα έχει ως αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο:

«Παπαστράτου- Σουλίου- Ζωοδόχου Πηγής- Σ.Τσικνιά-  Καζαντζή- Ηλ. Ηλιού »

  1. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

«Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button