Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Λιγοβιτσίου

koi-ligobitsiΑναλυτικά από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 16:00 έως 22:00 και την Τρίτη 15 Αυγούστου από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί, η απόφαση περιλαμβάνει:

ΑΡΘΡΟ (1)
α) Τη μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής οδού «Φυτειών – Ι.Μ. Λιγοβιτσίου –Διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτού», με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Τ.Κ. Σκουρτού Δήμου Ξηρομέρου.
β) Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στις ανώνυμες οδούς πέριξ της Ιεράς Μονής Λιγιοβιτσίου.
2. Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη προσωρινή οδική σήμανση ή ρυθμιστές τροχονόμοι με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button