Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 2η Ποδηλατοβόλτα Αμφιλοχίας

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτριος Γαλαζούλας έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ασφαλή διεξαγωγή της 2ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας.

Αποσκοπώντας στην ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά την διεξαγωγή της 2ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας αποφασίστηκαν:

Οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της 2ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, συνολικής απόστασης 10 χλμ., η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 05/06/2021 με ώρα εκκίνησης την 18.30΄ ώρα από τον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας:

α. Την προσωρινή ακινητοποίηση των οχημάτων στον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας και του Κόμβου Αμφιλοχίας,
β. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από το 108ο χλμ. (κόμβος Αμφιλοχίας) έως το 113ο χλμ. (Θέση «Αγγέλω») της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 18.30΄ ώρα έως την 20.00΄ ώρα της 05/06/2021 και
γ. Την εκτροπή όλων των κυκλοφορούντων οχημάτων, τόσο μέσω της δημοτικής οδού Θεοδώρου Χαβίνη της Δ.Κ. Αμφιλοχίας, όσο και μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα.

ΑΡΘΡΟ (2)
Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης ορίζεται η 18.30΄ ώρα του Σαββάτου 05/06/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button