ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό στο Αγρίνιο

Τμηματικά από τον κόμβο Παναιτωλίου μέχρι τον κόμβο του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 63+750 έως την χ/θ 67+000, για την εκτέλεση εργασιών του έργου «Συντήρηση- Αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας εισόδου – εξόδου Αγρινίου».

Η απόφαση:


ΑΡΘΡΟ (1)

1. Τροποποιούμε εν μέρει την  σχετική απόφασή μας, ως προς τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 63+750 (Κόμβος Παναιτωλίου) έως την χ/θ 67+000 (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Αιτωλ/νιας Α.Ε.), ώστε να εκτελεσθούν με ασφάλεια οι εργασίες για την αποπεράτωση ανακατασκευής του ασφαλτικού τάπητα στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας εισόδου – εξόδου Αγρινίου».
2. Επιβάλλουμε τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α. Τον τμηματικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 64+000 έως και την χ/θ 67+000, μεταξύ των ήδη κατασκευασμένων κυκλικών κόμβων και εισόδων/εξόδων από/προς τις παράπλευρες οδούς, με εκτροπή της κυκλοφορίας και διεξαγωγή αυτής, μέσω αυτών.
Β. Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 63+750 έως και την χ/θ 64+000, ώστε να πραγματοποιείται τμηματική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, η οποία θα είναι συνεχόμενη και κυλιόμενη.
3. Μετά την κατασκευή κάθε τμήματος, η ροή εργασιών θα μεταφέρεται στο επόμενο τμήμα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται πάνω στο τμήμα της οδού που έχει ήδη κατασκευασθεί.
4. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 21/06/2022 έως και το Σάββατο 03/09/2022, εκτός Κυριακής και αργιών, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, η οποία θα ισχύει καθ’ όλο το 24ωρο, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η παρούσα απόφαση ισχύει από την 06.00΄ ώρα της 21/06/2022 και ύστερα από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης και λήγει την 23.59’ ώρα της 03/09/2022.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Καιρός ήταν να γίνει ασφαλτοστρωση σε αυτόν το δρόμο!!!! Γιατί είναι όλο σαμαρακια και ανωμαλίες! Ελπίζουμε να γίνει σωστά με μεράκι, διαγράμμιση του οδοστρώματος και επαρκείς φωτισμός όπως τα έλεγαν οι μακέτες όταν το έργο θα άρχιζε πριν ένα χρόνο περίπου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button