Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ΔΑΚ Αγρινίου την Παρασκευή για την ομιλία Μητσοτάκη

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την πραγματοποίηση ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου την Παρασκευή 05/04/2019 στις 19.00.

ΑΡΘΡΟ (1)


Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις δημοτικές οδούς πέριξ του Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», όπου θα διεξαχθεί η αναφερόμενη στο θέμα πολιτική ομιλία, την Παρασκευή 05/04/2019:
α) Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 17.00΄ έως 22.00΄ ώρα της 05/04/2019, στο τμήμα της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, από την διασταύρωσή της με την δημοτική οδό Ηπείρου μέχρι την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»)
β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 17.30΄ έως 22.00΄ ώρα της 05/04/2019, επί της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας (ανόδου) από την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»,) έως την διασταύρωση των δημοτικών οδών Εθνικού Σταδίου και Ηπείρου.
γ) Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων, μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης από 17.00΄ ώρα της 05/04/2019.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δ.Α.Κ. Αγρινίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυριάκος Μητσοτάκης