Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Αγρινίου την Κυριακή

H Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας, με την ονομασία «Τρέχω – Βαδίζω – Ποδηλατώ στην πόλη μου, την Κυριακή 20/10/2019.

Αποσκοπούντες στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην πόλη του Αγρινίου την Κυριακή 20/10/2019, λόγω διεξαγωγής του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας, με την ονομασία «Τρέχω – Βαδίζω – Ποδηλατώ στην πόλη μου», που θα πραγματοποιήσει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

1. Την σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, σε οδούς της πόλης του Αγρινίου, σε όλο το μήκος της διαδρομής, όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την 20/10/2019 και από ώρες 10.30΄ έως 13.00΄.
– H αθλητική εκδήλωση θα έχει ως αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο:
«Μπαϊμπά  πλατεία Καραπανέικα  Παναγοπούλου  Θεοτοκοπούλου  Αγίου Χριστοφόρου  Δημοτσελίου  Παπαστράτου  Ελ. Βενιζέλου  Ηρώων Πολυτεχνείου  πλατεία Χατζοπούλου  Καλυβίων  Τερτσέτη  Παπαϊωάννου  Αναστασιάδη»
2. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 20/10/2019 από 10.30΄ ώρα έως 13.00΄ ώρα.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close