Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος της 4ης αγωνιστικής της Super League 1, Παναιτωλικός – ΑΕΚ, αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Παναγιώτης Πετσίνης.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει τα εξής:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 16.00΄ έως 23.00΄ ώρα της 21/09/2019, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 17.00΄ έως 23.00΄ ώρα της 21/09/2019 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.


Έναρξη ισχύος της παρούσης από 16.00 ώρα της 21ης Σεπτεμβρίου 2019.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της απόφασης έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button