Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Θέρμο για τον 3ο αγώνα δρόμου «Κοσμάς Αιτωλός»

koi-dromos-thermoΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, της Επ.Οδού Θέρμου – Δρυμώνα, της Επαρχιακής Οδού Θέρμου – Ναυπάκτου και της Δημοτικής οδού Κ. Διαλέτη, για την διεξαγωγή του 3ου αγώνα δρόμου ‘’ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ’’ σε μήκος δέκα (10) χιλιομέτρων».

Αναλυτικά:

αποσκοπούντες

στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητάς Α.Τ. Θέρμου, λόγω διεξαγωγής του 3ου αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ», που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θέρμου, στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων, στη μνήμη του Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

ΑΡΘΡΟ (1)

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς, που θα διεξαχθεί ο αναφερόμενος στο θέμα αγώνας, για την 19/08/2017:

α) Τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 18.00΄ έως 21.00΄,   στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, από την 32+000 χ/θ έως την 33+000 χ/θ, στο τμήμα της Επ. Οδού Θέρμου – Δρυμώνα, από την 3+000 χ/θ έως την 4+000 χ/θ και στο τμήμα της Επ. Οδού Θέρμου – Ναυπάκτου, από την 1+000 χ/θ έως την 3+000 χ/θ.

β) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 18.00΄ έως 20.30΄, επί της δημοτικής οδού Κων/νου Διαλέτη, στο Θέρμο Αιτωλ/νίας προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο εν θέματι αγώνας δρόμου.

      ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης από 18.00΄ ώρα της 19/08/2017.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

ΑΡΘΡΟ (5)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button