Γεγονότα

Κυκλοφορεί το «Γεγονός»

epi-gegonos13-6-14 (550 x 720)

Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 14 Ιουνίου το νέο φύλλο της  εβδομαδιαίας εφημερίδας του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας  «Γεγονός».

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

Nέες εξελίξεις στο πολύπαθο άεργο της ανάπλασες του δημοτικοί πάρκου Αγρινίου. Τι αναφέρει η χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου που απορρίπτει τα ασφαλιστικά  κατά των εργασιών.

-Το πάζλ της νέας δημοτικής αρχής συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαναστασίου.

–Το μέλλον της ΔΕΥΑΑ στα χέρια του νέου δημάρχου Αγρινίου. Σημαντικής αποφάσεις θα πρέπει να έχουν ληφθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

-Άκτιο – Αμβρακία: Συνέχεια στα έργα από την Τετάρτη. Φαίνεται πως κάτι κινείται στον μείζονος σημασίας οδικό άξονα.  

-Αυτοκριτική και διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για τα αποξέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

-Ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας μιλά στο «Γεγονός». Ο μεγάλος λαϊκώς αθλητές από την Αγία Σοφία του Θέρμου μιλά για την ζωή του.

-Αναζωπύρωση ενδιαφέροντος για τον καπνό. Τι δείχνουν οι κινήσεις της PhillipMorris, πως πιει η φετινή χρόνιε αλά και τι προβλέψεις υπάρχουν για την επόμενη.  

-Στο αθλητικό ένθετο της εφημερίδας τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια στον Παναιτωλικό , συνέντευξη του Δημήτρη Ζουλιώτη  που διέπρεψε φέτος με την Νίκη Βόλου και όλη η αθλητική επικαιρότητα.

Στο ‘ίδιο φύλλο όλες οι τοπικές ειδήσεις , κοινωνία, επικαιρότητα, πολιτική ,  πολιτισμός  και οι μόνιμες στήλες  της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.

(Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com   WEB: www.e-gegonos.gr )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button