ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Ανδρέας Κτενάς νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

Και επίσημα πλέον δικηγόρος ο Ανδρέας Κτενάς είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας. Εξ άλλου από την αρχή αυτή ήταν η πρόθεση της νέας Περιφερειάρχη, Ρόδης Κράτσα.

Την Δευτέρα θα γίνει η παράδοση και παραλαβή από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη.


Οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες που προτάθηκαν να αναλάβουν τις Περιφερειακές Ενότητες είναι:

Κέρκυρας: Ανδριώτη Σκορδίλη Αμαλία-Ελένη (Μελίτα)

Ζακύνθου: Στασινόπουλος Γεώργιος

Κεφαλληνίας-Ιθάκης: Τραυλός Σταύρος

Λευκάδας: Κτενάς Ανδρέας

Έπαρχος Ιθάκης ορίζεται εκ του νόμου ο Αθανάσιος Λιβιτσάνης.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με την ευκαιρία αυτή, ανέλυσε στους προτεινόμενους Αντιπεριφερειάρχες τις κατευθυντήριες γραμμές της Περιφερειακής Διοίκησης αναφορικά με το ύφος, τις προτεραιότητες και τον έλεγχο αποτελεσματικότητας του έργου τους.

Έδωσε έμφαση στην ευπρέπεια και ευταξία των χώρων εργασίας για τον σεβασμό των εργαζομένων και των πολιτών, στη σωστή αξιοποίηση του ωραρίου και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, στο συντονισμό των υπηρεσιών για την σωστή και έγκαιρη εξυπηρέτηση πολιτών, προμηθευτών, επενδυτών.

Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη επικοινωνίας και συνεργασίας τους με τις Δημοτικές και Δημόσιες Αρχές, τους κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς για την ενημέρωση, την διαβούλευση και την συνοχή.

«Η Περιφέρεια μας ως θεσμός και ως ζωντανός οργανισμός πρέπει να αποκτήσει αξιοπιστία, κύρος, αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης του έργου της στην κοινωνία, αλλά και της δημιουργίας νέων αναπτυξιακών προοπτικών για το αύριο. Αυτά αποτελούν στοίχημα για την κεντρική Διοίκηση και για την διοίκηση της κάθε Περιφερειακής ενότητας» δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button