ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ξεκινούν οι εργασίες για το ταρτάν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Τις εγκαταστάσεις του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου επισκέφτηκε στις 12 Αυγούστου ο ανάδοχος του έργου του ταρτάν Παναγιώτης Μαντζανάς, διενεργώντας αυτοψία και έλεγχο των χώρων σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Επιτροπής του Σταδίου Γιώργο Αλεξόπουλος, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής εκτίμηση του αναδόχου του έργου είναι ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα κατά την κατασκευή, καθώς υπάρχουν ήδη ορισμένες σημαντικές και απαραίτητες υποδομές. Ενημέρωσε επίσης του ανθρώπους του γηπέδου ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να γίνονται σε χρόνους που δεν θα δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στη λειτουργία του Ναυπακτιακού Αστέρα. Εάν δε οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές θα είναι σύντομος και ο χρόνος περαίωσης και ολοκλήρωσης του σπουδαίου αυτού έργου για τον αθλητικό κόσμο της πόλης.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση η Επιτροπή του Σταδίου σημείωσε επίσης ότι προ λίγων ημερών ολοκληρώθηκαν από τη συμβεβλημένη Γεωπονική εταιρεία οι απαραίτητες θερινές εργασίες συντήρησης των χλοοταπήτων των δύο γηπέδων. «Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα τόσο των ανωτέρω συντηρήσεων όσο και του έργου του Ταρτάν και κατανοούν τις αναγκαίες αλλαγές, που θα υπάρξουν στο ωράριο χρήσης των εγκαταστάσεων κατά το επόμενο διάστημα», κατέληγε η ανακοίνωση.

emprosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button