ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κριτική Καραπάνου σε Λύρο για το μεταναστευτικό

«Υπανάπτυκτοι Μεσολογγίτες!!!», ο τίτλος της νέας ανακοίνωσης της παράταξης του δήμου Μεσολογγίου «δήμος για τα παιδιά μας»

Κριτική στους χειρισμούς αναφορικά με το ζήτημα του μεταναστευτικού, ασκεί με νέα ανακοίνωση προς την Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας» και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος.

Η ανακοίνωση:


“Σε δημόσιο έγγραφό του, ο κύριος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προς τον Υπουργό, κύριο Νότη Μηταράκη, στις 23/06/20, αναφέρεται και ομολογεί την κατάρρευση της επιτυχημένης κινητοποίησης στην πύλη της πόλης μας πριν λίγες μέρες!

Πολύ μεγάλη η είδηση το να στέλνεις επιστολή σε Υπουργό και Βουλευτές του νομού, για ένα θέμα που ενδιαφέρει την πόλη μας και είναι ζωτικής σημασίας και να δημοσιεύεις και δελτίο τύπου γι΄αυτό λες και κέρδισες το τζόκερ!

1) Τι απέγινε άραγε η επιτυχία σας κύριε Δήμαρχε, που ο ίδιος αναφέρετε λίγες μέρες νωρίτερα?

2) Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5/06/20, δεν απαντήσατε στην ερώτηση που σας έγινε από τον συνδυασμό μας και από εμένα προσωπικά για το συγκεκριμένο θέμα?

3) Ισχύει ότι στο γραφείο του άμισθου συμβούλου σας, όπως εσείς είπατε και ορίσατε, κάθε μέρα συνωστίζονται δεκάδες μετανάστες? Για ποιο λόγο? Είστε ενημερωμένος?

4) Ισχύει ότι ο ξεσηκωμός, εν μέσω κορωνοϊού, που έγινε στην Πύλη της πόλης μας, στόχευε στο να μην πάνε μετανάστες σε ξενοδοχείο άλλου επιχειρηματία, για να μην θιχτεί ο έτερος φίλος σας και χάσει έσοδα?

5) Γιατί δεν συγκαλείτε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με μοναδικό θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, ώστε να ενημερωθούμε όλοι μας και οι δημότες?

6) Ισχύει ότι, σε δημόσιο έγγραφο αναφέρετε ότι είμαστε υπανάπτυκτη πόλη? Τι κάνετε γι’αυτό ως πρώτος πολίτης?

7) Αληθεύει ότι στην επιστολή που στείλατε στον Υπουργό, υπογράφετε ως Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου? Έτσι τιμάτε μια ιστορική πόλη, μη αναγράφοντας την ιερότητα αυτής?
Ααα… και κάτι τελευταίο, τους πέντε πρωθυπουργούς που υπηρέτησαν την Ιερή Πόλη μας, τους γνωρίζετε?

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας» π. Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Γ. Καραπάνος”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button