Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Κριτές μπάσκετ: Το μπάχαλο και τα τρία τάϊμ άουτ του Τρικούπη στο Μεσολόγγι

Ο κακός χαμός γίνεται με τους Κριτές μπάσκετ που είναι στα κάγκελα σε ότι αφορά την αντιπαράθεση με την αθλητική ηγεσία και τον Λιόλιο, η οποία οδήγησε σε αγώνα με καταστρατήγηση των κανονισμών

Μπάχαλο επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και η νέα τάξη πραγμάτων της διοίκησης Λιόλιου φέρει ακέραιη ευθύνη, καθώς ο πρόεδρος της ΕΟΚ άνοιξε μέτωπο και με τους Κριτές μπάσκετ μετατρέποντας σε ανέκδοτο τα παιχνίδια της Α2 Κατηγορίας.


Οι κριτές αντιδρούν στην προσπάθεια που επιχειρείται να τους ακυρώσουν μέσα από τις Ενώσεις τους, αλλά την ίδια ώρα διεξάγονται αγώνες με άπειρους κριτές που μετατρέπουν τις αναμετρήσεις σε… παρωδία.

Τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας της Α2 Κατηγορίας ανάμεσα στον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση, γιατί οι γηπεδούχοι πήραν τρία τάιμ άουτ στο πρώτο ημίχρονο αντί για δυο που είχαν δικαίωμα!

Αυτό είναι ένα ανέκδοτο που μαρτυρά και το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζονται οι αναμετρήσεις του δεύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας. Τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν εάν δεν βρεθεί λύση και να επιστρέψουν άμεσα οι κριτές στα καθήκοντα τους.

Το μπάχαλο που επικρατεί και η αβεβαιότητα στο θέμα των κριτών δεν κάνει καλό στο μπάσκετ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του… φρέσκου αέρα της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.

Πηγή: onsports.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button