ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Κρίσεις στην Αστυνομία-παραμένει ο Δ. Γαλαζούλας στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι ο Κ. Κακούσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με τις αποφάσεις να αφορούν πλέον τους Αστυνομικούς Διευθυντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής στην Ακαρνανία (Αγρίνιο) ο κ. Δημήτρης Γαλαζούλας ενώ στην Αιτωλία, ο κ. Νικολάου, επίσης Αστυνομικός Διευθυντής αναλαμβάνει την Α/Δ Λευκάδος.


Ο κ. Κακούσης που ήταν αναπληρωτής του κ. Νικολάου στο Μεσολόγγι, αναλαμβάνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την Διεύθυνση της Αιτωλίας.

Στην Ακαρνανία, αναπληρωτής Διευθυντής παραμένει ο κ. Σπυρόπουλος, ενώ ο επίσης Αστυνομικος Διευθυντής κ. Παπαγρίβας, μετακινείται στο Επιτελείο της Διεύθυνσης απο το Μεταγωγών.

Για τους Παναιτωλιώτες Δ. Γαλαζούλα και Σ. Καλταμπάνη έγραψε ο Πρόεδρος της κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας

«Δύο συγχωριανοί μας, φίλοι από παιδιά, μαζί στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκάτοικοι στην Αθήνα, κατέχουν διοικητικές θέσεις ευθύνης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ., ο συγχωριανός μας Δημήτριος Γαλαζούλας παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας και ο άλλος συγχωριανός μας, ο Σωτήριος Καλταμπάνης, μετακινήθηκε από τη Δ/νση Αστυνομίας Αθηνών στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών, όπου αναλαμβάνει ως Διευθυντής.

Τους ευχόμαστε να είναι δυνατοί και υγιείς για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button