Παναιτωλικος

Κούσας: «Θέλουμε και εκτός έδρας»

sup-panai-pao17

Στους λόγους για τους οποίους ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος εδώ και έναν χρόνο στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούσας, μιλώντας στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Είκοσι πέντε αγώνες χωρίς ήττα σε έναν χρόνο συμπλήρωσε ο Παναιτωλικός μέσα στην έδρα του. Για αυτό το αήττητο σερί της ομάδας του Αγρινίου μίλησε ο Γιώργος Κούσας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέσα στην έδρα μας έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και ελπίζουμε πως θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί. Μακάρι να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας», το σχόλιο του 31χρονου αμυντικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κούσας στον Σωτήρη Κωσταβάρα και τον Μιχάλη Τσόχο

Για το αήττητο του Παναιτωλικού μέσα στην έδρα

«Μέσα στην έδρα μας έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και ελπίζουμε πως θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί. Μακάρι να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας. Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε. Δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο και στα εκτός».

Για τις… παλιές καραβάνες της ομάδας του Αγρινίου

«Ο Γιώργος είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ ποιοτικός και μαζί με τα άλλα παιδιά, όπως τον Καμαρά, καταφέρνουμε να είμαστε απειλητικοί για κάθε αντίπαλοι. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και για αυτό δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας».

Για τους στόχους που έχουν τεθεί

«Από την αρχή έχουμε πει πως στόχος μα είναι η παραμονή. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και μπορεί να συμβούν τα πάντα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι μαθαίνουμε από τα παθήματα των προηγούμενων ετών. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να σωθεί η ομάδα και όποιον στόχο έχουμε να τον πετυχαίνουμε».

Για την παρουσία του Μπικέϊ

«Σίγουρα, είναι καλός ποδοσφαιριστής, έμπειρος και δεν είναι μόνο η δική του παρουσία αλλά όλων των παιδιών που ήρθαν φέτος στην ομάδα και έχουμε αυτή την πορεία».

http://www.sport-fm.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button