ΕξελίξειςΠολιτική

Δήλωση Κουρουμπλή και διευκρινήσεις σχετικά με Ανδρέα Παπανδρέου και 17 Νοέμβρη

pol-kouroumplis

Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο ζήτημα της τρομοκρατίας.

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι πράξεις είναι καταδικαστέες. «Αν αρχίσουμε να ενοχοποιούμε και τις ιδέες μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς», πρόσθεσε.

«Υποθέτω ότι παίζεται ένα παιχνίδι με την ιστορία του Ξηρού από τις μυστικές υπηρεσίες», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε ότι «επί 20 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν».

Σχολιάζοντας την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, υπογράμμισε ότι ουδείς παραιτήθηκε μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κάνοντας λόγο για ανικανότητα. Καταλήγοντας, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση ευρύτατου πατριωτισμού και εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διευρυνθεί με όλες τις δυνάμεις που θέλουν να «βάλουν πλάτη».

Πηγή:naftemporiki.gr

Μέτα τις αντιδράσεις, προχώρησε σε διευκρινήσεις

Λίγο αργότερα, σε διευκρινίσεις προχώρησε ο κ.  Κουρουμπλής, αναφορικά με τη φερόμενη ως δήλωσή του ότι «…ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν» .

«Μπορώ και εγώ να υποθέσω ότι η διαφυγή του Ξηρού και ότι η ελλιπής εποπτεία μπορεί να υπηρετεί λογικές μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να αλλάξουν την ατζέντα από την πραγματική κοινωνική τρομοκρατία. Με την υπόθεση αυτή προσπαθεί η δεξιά να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατικές αντιλήψεις όπως χαρακτήριζε για 20 χρόνια αρχηγό της 17Ν τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε στο enikos.gr, διευκρινίζοντας τι ακριβώς δήλωσε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button