ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Δήλωση του Κ. Κούστα μετά την επανεκλογή του στο Περιφερειακό, με την “Αντίσταση Πολιτών”

“Νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της “Αντίστασης πολιτών δυτικής Ελλάδας “, τονίζει στη δήλωση του ο επανεκλεγείς Περιφερειακος Σύμβουλος (Αιτωλοακαρνανίας) , Κώστας Κούστας.

Στη δήλωση του αναφέρει:


“Περισσότερο δε τους ανθρώπους της Αιτωλοακαρνανίας που με εμπιστεύθηκαν, με στήριξαν με την εκτίμησή τους και την ψήφο τους.

Ευχαριστώ όλους του συνυποψήφιους του ψηφοδελτίου μας που μου έκαναν την τιμή να πορευτούν μαζί μου κατά την εκλογική αυτή μάχη εκφράζοντας ένα διαφορετικό διεκδικητικό, αυτοδιοικητικό πολιτικό λόγο που αποτελεί νομοτέλεια και που σύντομα θα συσπειρώσει περισσότερους αποδέκτες.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου σε αυτούς που ξεπέρασαν πολιτικές ή άλλου είδους επιφυλάξεις εκφράζοντας την υποστήριξη στο πρόσωπό μου, εκτίμησαν τον αγώνα μας καθώς και την παρουσία μας μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο όλο το προηγούμενο διάστημα της θητείας που ολοκληρώνεται στα τέλη του Αυγούστου.

Βασική επιδίωξή μας ήταν και θα είναι, η υπεράσπιση της κοινωνίας των αδύναμων,των αναγκών των πολλών στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και την Δυτική Ελλάδα .

Ειδικότερα, η επιλογή δια της ψήφου σας να μου αναθέσετε την ανάδειξη, διεκδίκηση και τη λύση προβλημάτων που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερη τιμή,αλλά και βαρύ καθήκον.

Ελπίζω ότι θα συναντηθούμε και θα συμπορευθούμε σύντομα στους κοινωνικούς αγώνες που η αναγκαιότητα των καιρών επιβάλλει !
Ευχαριστώ όλους!”.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button