Ευρωεκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κουρουμπλής : “Χάσαμε γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος”

Για μεγάλη συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως είπε «χάσαμε γενικά γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος», εκφράζοντας μια τελείως διαφορετική στάση από αυτή που έχουν εκφράσει στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς.

«Η διαφορά είναι 10 μονάδες κοντά, δεν είναι απλό το ποσοστό. Υπάρχει λάθος στη στρατηγική» συνέχισε την κριτική ο πρώην υπουργός. Σύμφωνα με τον ίδιο ένα βασικό ζήτημα είναι αυτό της μεσαίας τάξης: «εκεί εντοπίζω το ζήτημα, ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που πρέπει να αρθρωθεί σε αυτόν τον πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές. Κατόρθωσε ο Μητσοτάκης χωρίς να πει στη μεσαία τάξη, να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι η αιτία όλου του κακού για τη μεσαία τάξη. Ότι έχει ευθύνες και ο Τσίπρας για τη μεσαία τάξη δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση αλλά δεν είναι η αιτία όλου του κακού».

Παράλληλα επέκρινε ότι υπήρξαν «κάποιοι που έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι η διαφορά ήταν μικρή». Στην ερώτηση, δε, ποιοι είναι αυτοί, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε «αυτοί που τα έλεγαν, εγώ έτρεχα στην επαρχία. Αυτά θα βρεθούν».

Στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά απαντώντας «εγώ είμαι μαχόμενος πολιτικός και δεν παραιτούμαι εύκολα. Θα έχω μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα του πω ορισμένα πράγματα και από εκεί και πέρα θα το σκεφτώ και θα το ανακοινώσω».

Πάντως ο κ. Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στο Attica TV, αναφέρθηκε και στο θέμα των επικείμενων αλλαγών στη Δικαοσύνη επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button