Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Τέσσερις κούνιες όλες κι όλες στην τεράστια έκταση του Πάρκου στο Αγρίνιο…”

Ικανοποίηση για το περιποιημένο χορτάρι του Πάρκου και για τις εργασίες συντήρησης εκφράζει αναγνώστης του agriniopress.gr αλλά και αγανάκτηση για τις μόλις τέσσερις κούνιες στην τεράστια έκταση. Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης , η γκρίνια μεταξύ των μικρών παιδιών ήρθε φυσιολογικά, αφού τα δεκάδες παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να παίξουν στο πάρκο, τσακώνοντας για το ποιος θα πρωτοχρησιμοποιήσει τη μία από τις δύο παιδικές κούνιες και οι γονείς, για το ποιος θα πρωτοβάλει το παιδί του στη μία από τις δύο βρεφικές κούνιες.

Η καταγγελία αναφέρει:

Δήμαρχε καλησπέρα.Είμαι κάτοικος Αγρινίου 37 χρόνια.
Είμαι 37 ετών

Σήμερα το απόγευμα πήρα την οικογένεια μου μαζί και με τους δικούς μου ανθρώπους τα αδέρφια μου κλπ που έχουνε και αυτοί μικρά παιδιά και πήγαμε στο πάρκο να παίξουμε.

Που μπορώ να πω το έκανες πάρα πολύ ωραίο και καθαρό και μπορείς να απόλαυσης την καθαρή μεγάλη έκταση του και το περιποιημένο χορτάρι του. Θυμήθηκα τα δικά μου χρόνια που εκεί μεγαλώσαμε εμείς, εκεί να τα χρόνια της μικρή μου ηλικίας και της γενιάς μου. Σήμερα πήγαμε με πολύ όρεξη και τα παιδιά και εμείς ,και φύγαμε μετά από ώρα και εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος το τονίζω και εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος με κλάμα γκρίνια τσακωμός και αγανάκτηση.
Και αυτό γιατί; Γιατί Δήμαρχε σε τέτοια τεράστια έκταση έχετε βάλει 2 κούνιες για βρέφη και 2 κούνιες για παιδιά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας με το αποτέλεσμα τα παιδιά να τσακώνονται πιο θα πρώτο μπει και οι γονείς να είναι όλοι αγανακτησμενοι νευριασμένοι και να λέμε όλοι μεταξύ μας την ίδια κουβέντα ολοιιιι, τόσος χώρος τόση έκταση μόνο 4 κούνιες τέσσερις! Κοίτα τις φώτο και θα καταλάβεις και αυτές φωτο ειναι τραβηγμένες όταν φεύγαμε, να υπολογίζεις τον κόσμο επί τρεις φορές και πάνω όχι μόνο αυτό που βλέπεις…
Αν η έκταση του χώρου ήτανε μικρότερη όπως στον Άγιο Κωνστ/νο κανένας δεν θα έλεγε κάτι, τώρα σε αυτή την τεράστια έκταση αυτές οι 4 κούνιες για τόσα άτομα Ε όχι αυτό είναι αυτοκτονία, για την γκρίνια των παιδιών αυτού του κόσμου.. Πας εκεί τα παιδάκια να παίξουμε και όχι να τσακώνονται και να κλαινε.
Μπορείς, να προσθέσεις ακόμα 8 κούνιες για βρέφη και 8 ακόμα μεγαλύτερης ηλικίας όπως μια τσουλήθρα ακόμα και ότι άλλο μπορείς και θα δεις πολύ ανταπόκριση από τον κόσμο κάντο όμως.. Περνά ένα απόγευμα με το αμάξι σου και μην κατεβαίνεις απλά κοίτα από το παράθυρο τι γίνεται και θα καταλάβεις Δήμαρχε.. Μαζεύονται εκεί τώρα ο κόσμος γιατί έχει χώρο έχει απλά και δεν φτάνει η παιδική χαρά.
Αυτά Δημαρχε, καλή επιτυχία στην εκλογική σου περίοδο.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. Διαφωνώ. Το χορτάρι ΔΕΝ είναι περιποιημένο. Το Πάρκο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για μικρά παιδιά. Το χορτάρι αυτό , κρύβει “παγίδες”. Υπάρχουν μέσα στο φαινομενικά όμορφο γρασίδι μεγάλες τρύπες, κομμένα σίδερα, πέτρες και κομμάτια τσιμέντου στα οποία ένα μικρό παιδί που παίζει ανέμελα μπορεί να χτυπήσει πολύ σοβαρά. Επίσης, ο χώρος πρασίνου είναι ανισόπεδος, ενώ στον ίδιο χώρο αφοδεύουν και σκυλιά.
    Το κακό και το επικίνδυνο είναι ότι φαινομενικά μπορεί να ξεγελαστεί ένας γονιός και να υπάρξει ατύχημα.
    Μετά από όλα αυτά, το σοβαρότερο πρόβλημα δεν είναι οι κούνιες, αλλά ο χώρος πρασίνου αυτός καθεαυτός.
    Για να γίνει κατάλληλος ο χώρος αυτός, πρέπει το χορτάρι στο πάρκο ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.
    Η ανάρτησή σας ενέχει σοβαρό κίνδυνο να προσελκύσει αμέριμνους γονείς σε έναν τόσο επικίνδυνο χώρο. Οφείλετε να αναρτήσετε με κάθε σεβασμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close