ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ναυπακτίας: Καταγγελία Κοτσανά για την μη παραχώρηση χώρου και γραμματείας

Αναφορά – καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ανδρέας Κοτσανάς, με θέμα την μη παραχώρηση χώρων προς τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά στην καταγγελία του, η οποία απεστάλη και στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει:

«ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών για μη παραχώρηση χώρων προς τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Β. Γκίζα για την εύρυθμη άσκηση των καθηκόντων τους.

ΘΕΜΑ: Παραχώρηση χώρου Δημοτικών Παρατάξεων

Κύριε Υπουργέ,
με την ανάληψη των καθηκόντων μας όφειλε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Β. Γκίζας, σύμφωνα με το νόμο 4555 άρθρο 73 παρ.9, να μας παραχωρήσει εξοπλισμένο χώρο καθώς και γραμματειακή υποστήριξη στις Δημοτικές Παρατάξεις.
Είκοσι μέρες μετά ο χώρος αυτός δεν είναι στη διάθεσή μας παρά το προφορικό αίτημα μου στο Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και την ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου από τον ίδιο με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω το αίτημα μου σε εσάς.
Σημειωτέον οι διαθέσιμοι χώροι είναι πάρα πολλοί και ενδεικτικά τόσο στο Κεντρικό Δημαρχείο όσο και στο Κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
Ως εκ του τούτου δεν υπάρχει λόγος για τη μη άμεση παραχώρηση χώρου με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία των Δημοτικών Παρατάξεων.

Με εκτίμηση,
ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ
“ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button