Παναιτωλικος

Κωστούλας: Ο κόσμος να βοηθήσει περισσότερο!

pan-kostoulas

Για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Παναιτωλικός ώστε να βοηθήσει την 7χρονη Αναστασία να σώσει την όραση της αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Φώτης Κωστούλας.

Ο ισχυρός άντρας των «κυανοκίτρινων» φιλοξενήθηκε από τον Novasport fm και τον Βασίλη Σαμπράκο και αναφέρθηκε στην… κινητοποίηση που έχει αρχίσει από τον Παναιτωλικό για ένα τόσο «ιερό» σκοπό!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Φώτη Κωστούλα:

Για την Αναστασία:

«Έχουμε βρει κάποιους τρόπους για να βοηθήσουμε την μικρή Αναστασία. Τα κουπόνια στο γήπεδο και ένα ποσοστό από τα προϊόντα της μπουτίκ μας πάνε σε αυτό το σκοπό».

Ανταποκρίνεται ο κόσμος σε τέτοιου είδους δραστηριότητες:

«Ναι αλλά περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Ο κόσμος θα έπρεπε να βοηθά με οποιονδήποτε τρόπο σε τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο. Βέβαια θα πρέπει και εμείς να δούμε γιατί κάποιοι δεν ασχολούνται με αυτούς τους σκοπούς ώστε να τους κάνουμε να ασχοληθούν. Πρέπει να προωθήσουμε την φιλανθρωπία».

Για το αν τα σωματεία επηρεάζουν τον κόσμο σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Φυσικά. Τις ομάδες τις ακολουθούν πολύς κόσμος και αναγκαστικά επηρεάζονται από αυτές. Οι ανάγκες και οι δυσκολίες στον κόσμο είναι τεράστιες. Εμείς πρέπει να βοηθάμε με όλους τους τρόπους, όπως κάνουμε και για την μικρή Αναστασία».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button