Παναιτωλικος

Κωστούλας: «Δεν χρειάζονται οι ρήτρες»

pan-kostoulasΤους λόγους που ο Παναιτωλικός δεν τα έχει βρει ακόμα με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία της φανέλας, εξήγησε ο Φώτης Κωστούλας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι ρήτρες που θέλει να βάλει ο ΟΠΑΠ στην σύμβασή του με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, είναι ο λόγος που ο Παναιτωλικός δεν έχει πει το «ναι» ακόμα. Ο Φώτης Κωστούλας, διαφωνεί με το να υπάρχουν κυρώσεις σε θέματα βίας ή ντόπινγκ και για τον λόγο αυτό έχει κάνει αντιπρόταση στον ΟΠΑΠ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, τόνισε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση τότε η ομάδα του Αγρινίου θα διαφημίζει στην φανέλα της ιδρύματα κοινωνικού χαρακτήρα.

«Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι είμαστε αρνητικοί από τις ρήτρες που βάζει ο ΟΠΑΠ. Θεωρούμε πως καλά κάνει ο ΟΠΑΠ και προβάλλει αυτά τα θέματα της βίας και του ντόπινγκ, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να το κάνει με τα λεφτά τα δικά μας. Εμείς δουλεύουμε το ίδιο πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν θέλουμε ούτε εμείς να έχουμε βία και ντόπινγκ στις ομάδες μας».

«Κάναμε την πρόταση στον ΟΠΑΠ ότι είναι δίκαιη η προσπάθεια, αλλά τα χρήματα αυτά του συμβολαίου και οι ρήτρες είναι λάθος. Έτσι φτάσαμε να προτείνουμε πως δεν έχουμε αντίρρηση να βάλουμε διαφήμιση, δεν υπογράφουμε τις ρήτρες και δεν θέλουμε χρήματα. Ας τα δώσουν στο ντόπινγκ για να γίνουν οι έλεγχοι. Δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απάντηση όμως. Δεν ξέρω αν τους ενδιαφέρει ή όχι και αν θεωρούν πως είναι λάθος η τοποθέτησή μας».

«Ξεκινήσαμε εμείς, ο Απόλλων Σμύρνης και ίσως και άλλες ΠΑΕ να ήθελαν αλλά να μην είχαν την οικονομική άνεση να το κάνουν. Είναι λάθος οι ρήτρες, με τις οποίες με πρόστιμο θα παίρνει πίσω τα λεφτά του. Από την στιγμή που ο ΟΠΑΠ δεν αποδεχτεί αυτή την πρόταση, το επόμενο βήμα είναι να προβάλλουμε ομάδες κοινωνικού χαρακτήρα. Θα τυπώσουμε φανέλες για το «Χαμόγελο του παιδιού» για να εισπράξουν χρήματα αυτοί οι οργανισμοί. Δυστυχώς οι ανάγκες είναι τεράστιες σε πολλούς οργανισμούς και όλοι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο και να στηρίξουμε ακόμα πιο πολύ».

http://www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button