ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Κώστας Σαράκης και Γιώργος Παρμάκης υποψήφιοι πρόεδροι για τη Νομαρχιακή της ΝΔ

Προβλήματα προκλήθηκαν με τις υπογραφές μελών που συνόδευαν τις υποψηφιότητες

Παρά την φημολογία των προηγουμένων ημερών αλλά και τις δηλώσεις που είχαν γίνει, τελικά δυο υποψηφιότητες κατατέθηκαν για την προεδρεία της Νομαρχιακής Επιτροπής (Δ.Ε.Ε.Π.) της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Πρόκειται για τον Κώστα Σαράκη, επαγγελματία της εστίασης στο Αγρίνιο και τον Γιώργο Παρμάκη, αστυνομικό, επίσης από το Αγρίνιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι αιτήσεις των υποψηφίων προέδρων, θα έπρεπε να συνοδεύονται και απο 50 υπογραφές ταμειακώς εντάξει μελών κάτι που προκάλεσε εμπλοκή στην σχετική διαδικασία. Η διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων έληγε σήμερα το απόγευμα, στην έδρα της κομματικής οργάνωσης, στο Μεσολόγγι.

Υποψήφιοι είχαν μεν υπογραφές, αλλά δεν προέκυπτε πως τα μέλη ήταν ταμειακώς εντάξει, με αποτέλεσμα υποψηφιότητες να αποσυρθούν ή να μην κατατεθούν καν. Υποψήφιοι πρόεδροι, όπως φαίνεται δε επιθυμούσαν να «τρέχουν» την τελευταία στιγμή για την ταμειακή τακτοποίηση των μελών. Ειδικότερα, το πρόβλημα εστιάζονταν στις αποδείξεις κατάθεσης της συνδρομής των μελών που προσυπέγραφαν τις υποψηφιότητες. Αρκετές δεν «φαίνονταν» στο σύστημα εγκαίρως με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο φαρμακοποιός Αν. Σκαρτσάρης απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα του, ενώ και ο εκπαιδευτικός Σπύρος Αδάμης δεν κατέθεσε καν υποψηφιότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Αντίθετα, τα προβλήματα αυτά τα ξεπέρασαν δυο άλλοι υποψήφιοι, που όπως φαίνεται είναι και οι «μονομάχοι» της εσωκομματικής διαδικασίας που διεξάγεται στις 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον γνωστό επαγγελματία της εστίασης Κώστα Σαράκη και τον αστυνομικό Γιώργο Παρμάκη.

Παράλληλα σήμερα κατατέθηκαν και υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Στην ΔΗΜΤΟ του Αγρινίου, υποψήφιοι πρόεδροι είναι ο νυν πρόεδρος κ. Τσιόβουλος και η ιατρός Ευη Παπαλέξη.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button