Κώστας Σαράκης: «Αδιανόητο το 2024 να συζητάμε για το αν πρέπει να γίνει ο δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι»

«Ανεξάρτητα λοιπόν από τις ιδεολογικές μας διαφορές θα πρέπει και επιβάλλεται όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα μοχλό πίεσης προς τα κέντρα αποφάσεων».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Κώστας Σαράκης, με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση για τον δρόμο Αγρινίο-Καρπενήσι.


Αναλυτικά:

Με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση που αφορούσε την σύνδεση Αγρινίου – Καρπενησίου θα ήθελα να τοποθετηθώ όχι μόνο ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως απλός πολίτης με καταγωγή από τα Αμπέλια της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων.

Είναι αδιανόητο το 2024 να συζητάμε για το αν πρέπει να γίνει ο δρόμος Αγρινίου-Καρπενησίου. Φυσικά και πρέπει να γίνει. Ένα τόσο σημαντικό έργο που συνδέει όχι μόνο 2 χωριά αλλά συνδέει τις ρίζες μας. Συνδέει 2 δήμους, 2 νομούς, 2 περιφέρειες.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις ιδεολογικές μας διαφορές θα πρέπει και επιβάλλεται όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα μοχλό πίεσης προς τα κέντρα αποφάσεων.

Τέλος θα ήθελα να συμφωνήσω με τον δήμαρχο Αγρινίου για το πότε έγινε το τελευταίο έργο από την πολιτεία. Πάνε περίπου 5 δεκαετίες. Εύχομαι το επόμενο μεγάλο έργο να είναι ο δρόμος Αγρινίου Καρπενησίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Καρπενήσι Σαράκης