Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κώστας Παπαευθυμίου: “Με όραμα συντάσσομαι με την Χριστίνα Σταρακά-βάζουμε τέλος στην αδράνεια”

Ο νεαρός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο εμπόριο ελιών, Κώστας Παπαευθυμίου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, με το ψηφοδέλτιο της Χριστίνας Σταρακά.

Ο κ. Παπαευθυμίου, θα είναι υποψήφιος στην Δ.Ε. Αγρινίου και με ανάρτηση του, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεργαστεί με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας σαν βασικό στόχο , όπως σημειώνει, τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.


Δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα, στον οποίο και δραστηριοποιείται, τονίζει πως απαιτείται ο δήμος να δώσει βαρύτητα στον βασικό αναπτυξιακό τομέα της περιοχής, ζητώντας την ισχυροποίηση του συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά.

Για την υποψήφια δήμαρχο σημειώνει πως “έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος πλέον ρόλος του δημάρχου ως οραματιστή και κυρίως αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου.”

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Παπαευθυμίου:

“Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητα μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό “ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”, του οποίου ηγείται η υποψήφια δήμαρχος Χριστίνα Σταρακά.

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία μάλιστα θα στηρίξω με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Ο Δήμος μας συνεχώς αλλάζει, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να αλλάξουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευτούμε τους νέους αυτούς ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες και γεμάτους επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Όντας ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα με τις ελιές, έρχομαι συνεχώς σε επαφή και συζήτηση με αρκετό κόσμο. Έτσι γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αφορούν το Αγροτικό τομέα, που είναι και ο κυριότερος τομέας ανάπτυξης της περιοχής μας.

Γνωρίζω επίσης τα προβλήματα που αφορούν γενικότερα το Δήμο μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω ,τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο.

Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψηφίους συναδέλφους μου ισχυροποιώντας την παράταξη “ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”.
Θεωρώ αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τη Χριστίνα Σταρακά, η οποία ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος πλέον ρόλος του δημάρχου ως οραματιστή και κυρίως αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες να τα καταφέρει.

Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών της, που την έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button