ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κώστας Λύρος: “Δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη η ματαίωση του Πανηγυριού της Αγίας Αγάθης”

Νέα σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος – “Δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη η ματαίωση του Πανηγυριού της Αγίας Αγάθης”

Μετά και την νέα σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος με την συμμετοχή του Υπ/ντη Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Ν. Νικολάου και των εκπροσώπων των συλλόγων πανηγυριστών Αιτωλικού και Σταμνάς, επαναδιατυπώθηκε η κοινή θέση όλων που αφορά την ματαίωση για φέτος του παραδοσιακού πανηγυριού της Αγίας Αγάθης, για λόγους προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από πιθανή διασπορά της νόσου COVID-19.

Ο Κώστας Λύρος μιλώντας κατά την διάρκεια της συνάντησης τόνισε πως η απόφαση αυτή μπορεί να είναι δυσάρεστη, ωστόσο κρίνεται αναγκαία κι επιβεβλημένη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Επεσήμανε δε προς όλους πως είναι απαραίτητη η κατανόηση του κινδύνου αλλά και η αναγνώριση στο μέγιστο βαθμό της συλλογικής και ατομικής ευθύνης προστασίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Μασαούτης και Σπύρος Βασιλείου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού Κωνσταντίνα Μαντζή και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σταμνάς Δημήτρης Μπούρος.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close