Άποψη

Kώστας Κιτσοπάνος: "Με τον Π. Τσιχριτζή, γιατί είμαι υποστηρικτής της ενότητας"

kitsopanos-kostas
Γράφει ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος,

Υποψήφιος του Τομέα Υπηρεσιών, με τον Συνδυασμό «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» και επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Τηλ: 6949666090

Αγαπητέ συνάδελφε, λαμβάνω το θάρρος να σε απασχολήσω αναλώνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου, γιατί κάποια πράγματα και θεσμοί, όπως το Επιμελητήριο, είναι πάνω από εμάς και μας αφορούν όλους.

Δε νομίζω ότι θα διαφωνήσεις με την άποψή μου ότι ο χρόνος που αναλώνει κανείς για το Επιμελητήριο αποβαίνει τελικά σε όφελος τόσο του ιδίου όσο και του κοινωνικού συνόλου, δεδομένου ότι το Επιμελητήριο σκοπό έχει να φροντίζει για ΕΜΑΣ, να κάνει δηλαδή, αυτό που λέει και η ονομασία του, να επιμελεί(ται)!

Επίσης κατά την άποψή μου, το Επιμελητήριο δεν υπάρχει για να χωρίζει και να διαχωρίζει εμάς τους επαγγελματίες σε καλούς ή κακούς, ούτε «στους δικούς μας και τους άλλους».

Ωστόσο, εμείς που εύλογα θεωρούμε εαυτούς μας πρωτοπόρους της κοινωνίας, δεδομένου ότι φροντίζουμε για την ευημερία της, μέσα από τα έργα και τις υπηρεσίες μας, οφείλουμε να μη γινόμαστε θύματα παραπληροφόρησης, όπως αυτή που προκύπτει από τον λόγο του κ. Σωτηρόπουλου, ο οποίος μετείχε στο Επιμελητήριο και, ως εκ τούτου, έχει μερίδιο ευθύνης για όσα ζητήματα σήμερα κατακρίνει.

Ίσως ο κ. Σωτηρόπουλος να πιστεύει πως λοιδορώντας τους ανθρώπους που ουσιαστικά τον ανέδειξαν και τον στήριξαν, θα καταφέρει να αναδειχθεί, εις βάρος βεβαίως της συνοχής και του επιμελητηριακού θεσμού. Όμως εμείς οι Έλληνες, που έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τον διχασμό, θα πρέπει να στηλιτεύουμε τον διχαστικό λόγο, όπου τον συναντούμε.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αγαπητοί συνάδελφοι, παίρνω το θάρρος να ζητήσω την υποστήριξή σας προς την «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» με υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή στις επικείμενες εκλογές στις 10-11/12/2017, γιατί είμαι υποστηρικτής της ενότητας και όχι του διχασμού, καθώς και γιατί θεωρώ ότι ως νέος άνθρωπος του μόχθου και του επιχειρείν μπορώ με την ψήφο σας να συνεισφέρω στην ανανέωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 Ευχαριστώ από καρδιάς

kteo1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button