ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Με τον Χρήστο Λούλη το νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας (video)

Η εκστρατεία έχει τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές»

Μετά τα τηλεοπτικά σποτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Σταυροπούλου για τις εκστρατείες «Μένουμε Σπίτι» και «μένουμε ασφαλείς», η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εγκαινίασε ένα νέο σποτ ενημέρωσης, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη. Στόχος αυτή τη φορά είναι η αποτροπή του συνωστισμού στις πλατείες.

Το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν συνωστιζόμαστε και δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η εκστρατεία έχει τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές». Ειδικά ο συνωστισμός, στις οποίες πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες, δημιουργεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι: «Η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, Βγαίνουμε νικητές».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button